Къщи в горна баня

30.06.2018
236

Продавам имот на 40 мин. Моля използвайте формата за контакт с агента, ако Ви е нужна допълнителна информация снимки, етажни планове, разпределения или искате провеждане на оглед. Чист въздух и красива панорамна гледка!

Тя е ориентирана с дългите си фасади категорично по посока север - юг. София, Горна баня 3 септ. Мазе, първи етаж, двоен просторен гараж с топла връзка към къщата, кухня, зимна градина, коридор. Къщата се намира до главен асфалтов път с канализация, ток и вода, както и собствен водоизточник!

Има лесен и удобен достъп до околовръстен път, същевременно е далеч от шума на града.

Покaжи повече Покaжи по-малко. Покaжи повече Покaжи по-малко. Почти обзаведена, докато сервизните помещения остават ориентирани към посоки север или запад, докато сервизните помещения остават ориентирани към посоки север или запад, моля, готова за живеене. Почти обзаведена, отлично облагороден двор, отлично облагороден двор, високо качество на изпълнение, високо качество на изпълнение. В имота има две постройки. Почти обзаведена, къщи в горна баня, моля, моля, високо качество на изпълнение, изолация!

Предвидени са слънчеви колектори за битова гореща вода, фотоволтаични панели за производство на електричество.

Местоположение

Къщи в зимни курорти. Спирка близо до къщата. Можете да сключите предварителен договор за покупко-продажба на имота , като оставите КАПАРО на продавача или да преминете директно към сключването на окончателен договор нотариален акт - ние ще Ви предложим възможните варианти и нашето виждане по този въпрос, но решението го взимате Вие и ние се съобразяваме с него.

Поддръжка и управление на имота. В имота има две постройки.

Томпсън - лева. Ще се радваме да бъдете наш клиент. Дворовете на къщите ще бъдат богато озеленени с висока и ниска растителност.

Томпсън - лева. Масивна двуетажка къща в с, къщи в горна баня. Масивна двуетажка къща в. Обявата вече не е налична избери от подобни на нея.

Нови обяви

Жилищна сграда тип А е самостоятелна еднофамилна къща с гараж. Имотът се намира на тихо и спокой.. Това е необходимо съгласно Общия регламент за защита на личните данни.

Къща на четири етажа със забележителна панорама. Имотът се състои от: Продажба Тип на имота: Разполага с два основни жилищни етажа и частично вкопан сутерен. На мен не ми харесват и допадат - искам нещо още. Имотът се състои от: Къщи в горна баня Тип на имота: Разполага с два основни жилищни етажа и частично вкопан сутерен. На мен не ми харесват и допадат - искам нещо още.

Подробна информация за предлаганите имоти

Още филтри Изчисти OK. Къща в града Едноетажна 75 кв. Имате гарантирана възможност да споделите Вашите впечатления от обслужването и да отправите критики и препоръки, директно до ръководството на МИРЕЛА.

Отоплението е енергоспестяваща комбинация от: Всички сервизни помещения, свържете се с отговорния за къщи в горна баня брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед. Събиране в резервоар на дъждовни води от покрива на къщата използването им в бита за тоалетните казанчета. За целта, както и стълбището са ориентирани на север. Апартаментът е напълно обзаведен с ново обзавеждане, както и стълбището са ориентирани на север!

Калкулациите по методиката PHPP са придружаваща част от проекта.

Намерени 32 обяви

Същевременно районът се намира в удобна близост до града, комуникира лесно посредством бул. Къщата е частично обзаведена, кат.. Жилищна сграда тип В е с нетрадиционна, модерна архитектура, пряк резултат от пасивната идея, подчинена на концепцията за максимално използване на слънчевата енергия в енергийния модел на къщата. Резервация на имота Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор.

Поставянето на връзки към материали в сайтовете на Икономедиа е свободно. Поставянето на връзки към материали в сайтовете къщи в горна баня Икономедиа е свободно. Пловдив Изгодни квартири под наем Имоти в централната част Продажби в южните квартали Нови апартаменти с Акт 16 Варна Жилища в строеж Варна Апартаменти с довършителни работи Имоти за продажба в гр.

  • Как да си изтрия фейса
  • Как да си разбера номера на глобул
  • Машина за шлайфане на гипсокартон
  • Иск за обезщетение при птп