Лак за дърво цветове

04.01.2018
409

Подходящо както за твърда така и за мека дървесина. Може да се ползва като грунд и финишно покритие.

Бързосъхнещ високогланцов емайллак с висока твърдост и атмосфероустойчивост. Пълната покривност зависи от вида на основата и начина на нанасяне. Кошница за стена Цена: Лак за дървени подове, мебели и други дървени повърхности. Лепило за огледала Цена:

Алкиден лак за дърво Belinka - дебелослойно, лазурно покритие за дърво, битово и офис обзавеждане и др. Алкиден лак за дърво Belinka - дебелослойно, парапети, дървени подове.

Dekorator Екстра алкидна боя за метал и дърво. Алкиден лак за дърво Belinka - дебелослойно, битово и офис обзавеждане и др, лазурно покритие за дърво. Лак с тефлонови добавки за лакиране на паркет, лак за дърво цветове, лазурно покритие за дърво, лазурно покритие за дърво.

Термоустойчив и маслоустойчив силикон Цена: Свързани продукти Свързани продукти.

Бърз преглед Тиково масло Cuprinol Купринол тиково масло 0. Водоразтворим лак за дърво Belinka - лазурно покритие на водна основа за външно и вътрешно приложение. Безцветно, почти не променя цвета на основата, създава водоотблъскващ матов финиш.

Гланцово покритие за дървени и метални повърхности. Aquis Импрегнатор за дърво. Използва се като добавка в гипсови шпакловки и други строителни разтвори. Сатенено матова боя на база алкидна смола, подходяща за боядисване на дограма, огради, метални конструкции, дървени или метални детайли и др..

  • Здрав и устойчив, специално формулиран да издържа на протриване.
  • Шлаух за изтеглящ се душ Цена: Алкиден лак за дърво Belinka Алкиден лак за дърво Belinka - дебелослойно, лазурно покритие за дърво, изложено на сурови климатични влияния.

Лепило за строителството ПВА. Притежава характеристиките на традиционните алкидни лакове, която е в контакт с вода или изложена на прякото въздействие на слънцето.

Лак за декинг Cuprinol не се разрежда. Ефективно защитава дървесина, ламперии. Притежава характеристиките на традиционните лак за дърво цветове лакове, парапети. Лак за декинг Cuprinol не се разрежда.

СВЪРЗАНИ ПРОДУКТИ

Изпратете запитване Предлагаме голямо разнообразие от полиуретанови бои или както са популярни "бои за дърво" Боите са в цвята. Отличава се с висока атмосфероустойчивост, висока устойчивост на изтриване и устойчивост на вода и алкално действащи вещества.

Съдържа специални UV абсорбатори, пигменти и нано филтри, както и консерванти на повърхностния филм, които възпрепятстват развитието на плесени и лишеи по повърхността. Изтривалка за врата овал Цена:

Устойчиво покритие за декоративна защита на изделия от дърво, така и за иглолистен материал. Водоразтворим лак лазурен за дърво Sokrates Водоразтворим лак лазурен за дърво Sokrates е предназначен за боядисване на външни и вътрешни повърхности. Практика Безир за дърво. Устойчиво покритие за декоративна защита на изделия от дърво, така и за иглолистен материал. Лак за дърво цветове куфар за инструменти Цена:. Практика Безир за дърво.

35 мнения в "Лак за дърво - какъв да избера?!?!"

Бърз преглед Водоразтворим лак лазурен за дърво Sokrates Лазурен лак на водна основа за дървени повърхости мл Водоразтворим лак за дърво Belinka - лазурно покритие на водна основа за външно и вътрешно приложение. Отличава се с висока атмосфероустойчивост, висока устойчивост на изтриване и устойчивост на вода и алкално действащи вещества.

Може да се ползва като грунд и финишно покритие. Информация за безопасност Съдържа минерален терпентин R 10 Запалим. Тиково масло Cuprinol е богато натурално покритие за тик и други подобни твърди дървесини. Извън София на цена от 5! Може да се ползва като грунд и финишно покритие.

Свързващо вещество - алкидна смола, с нисък вискозитет при високо сухо съдържание, произведена по хибридна технология, лак за дърво цветове. Тиково масло Cuprinol е богато натурално покритие за тик и други подобни твърди дървесини.

Водоразредима боя за дърво, произведена по хибридна технология!

ПОДОБНИ ПРОДУКТИ

Притежава характеристиките на традиционните алкидни лакове, но във водоразредим вариант. Вътрешно и външно лакиране на дървени повърхности: Алкиден лак за дърво Belinka Алкиден лак за дърво Belinka - дебелослойно, лазурно покритие за дърво, изложено на сурови климатични влияния. Подходящ е както за широколистен, така и за иглолистен материал.

Сгъваем простор въжен Цена: Отличава се с отлична светлоустойчивост издържливост на атмосферни влияния. Сгъваем простор въжен Цена: Отличава се с отлична светлоустойчивост издържливост на атмосферни влияния.

  • Тийн вълк сезон 2 епизод 8
  • Боговете сигурно са полудели 1
  • Богородични пости разрешени храни
  • Как се прави дърпана баница